Er du interessert i dem TILBUD? Spar med våre kuponger på HVA SKJER o telegram!

Xiaomi Mijia Electric Scooter M365 anmeldelse: Så kult!!!

Il øko-bærekraftig transport blir mer og mer populært og Xiaomi elektrisk scooter kalt M365, godt laget og lett å kjøre, er ideell for små urbane turer, men også for ren moro, og gir oss voksne ideen om å bli litt som barn igjen, men alltid med en klype god og sunn teknologi.

479,00
tilgjengelig
23 juni 2024 10: 26
Amazon Amazon.it
423,90
tilgjengelig
23 juni 2024 10: 26
Amazon Amazon.it
Pris oppdatert: 23. juni 2024 10:26
Xiaomi Mi, elektrisk scooter med 30 km rekkevidde, svart unisex ungdom, 108 x 43 x 114 cm
🇪🇺EU Priority Mail shipping (INGEN toll) ✈
BGXPZ21
⚠️ Hvis kupongen har utløpt, se etter den oppdaterte på vår Telegram kanal

La oss starte som vanlig med salgspakken som er veldig klumpete, laget av tykk papp for å beskytte produktet, med scooterdesignet avbildet på langsidene av esken mens det på den ene siden er en etikett som viser den tekniske informasjonen til produktet.

Når pakken er åpnet finner vi instruksjoner for montering av den elektriske scooteren, mens inne vil det også være en manuale utente det kinesiske språket med nyttige bruksanvisninger, a batterilader hvis nominelle effekt er 71W og 2A utgang med kinesisk tilkobling, så du må utstyre deg med en europeisk pluggadapter, og til slutt også en slags forlengelse for å blåse opp hjulene.

Xiaomi Mijia Electric Scooter er praktisk talt allerede montert med unntak av styret som må monteres ferdig på stangen ved å bruke 4 umbraconskruer med slektningen nøkkel følger med, hvoretter du umiddelbart er i gang for garantert moro.

Xiaomi Mijia elektrisk scooter er Laget av aluminiumslegering med en totalvekt på 12,5 kg viser seg solid og robust, men samtidig også Lett for generell bærbarhet, som det er mulig å brette den virker på håndtaket som vil låse opp styrestangen som deretter festes til tappen på bakskjermen ved hjelp av kroken på klokken. Dimensjonene er 108 x 43 x 114 cm mens de måler 108 x 43 x 49 cm når scooteren legges sammen på seg selv. Robustheten garanterer en maksimal støttet vekt på 100 kg, Un Denne grensen kan imidlertid ikke overskrides siden jeg ikke er en fjærvekter, men jeg kunne fortsatt dra nytte av scooteren.

479,00
tilgjengelig
23 juni 2024 10: 26
Amazon Amazon.it
423,90
tilgjengelig
23 juni 2024 10: 26
Amazon Amazon.it
Pris oppdatert: 23. juni 2024 10:26
Xiaomi Mi, elektrisk scooter med 30 km rekkevidde, svart unisex ungdom, 108 x 43 x 114 cm
🇪🇺EU Priority Mail shipping (INGEN toll) ✈
BGXPZ21
⚠️ Hvis kupongen har utløpt, se etter den oppdaterte på vår Telegram kanal

En av utløserspakene er laget av plast og kan slites ut over tid, men vær forsiktig for å unngå ubehagelige overraskelser. Det er også en praktisk mini staffeliogså laget av metall, som vil forhindre at scooteren faller når den ikke er i bruk. De 8,5-tommers hjul de blåses opp med luft og er stive på riktig sted, og selv om det ikke finnes tradisjonelle støtdempere, er de fortsatt de samme de klarer å dempe uoverensstemmelsene i terrenget, selv om vi absolutt ikke kan gå på grusveier.

På forsiden er det en liten hvit LED-hodelykt som er effektiv, men som samtidig ikke er regisserbar og er imidlertid godt balansert med konstant og kraftig nok stråle rettet nedover. Lyskasteren er satt inn i den sentrale delen av styret hvor det også er en display med 4 lysdioder og multifunksjonsknapp: Når Xiaomi Mijia Electric Scooter er slått av, vil det være nok Trykk kort på bryterknappen for å starte scooteren mens når den er på, må du trykke på knappen i to sekunder for å slå den av. Etter å ha startet scooteren ved å trykke kort på knappen kan du slå frontlyset på/av, hvis vi i stedet trykker kort på knappen to ganger vi vil bytte fra standardmodus til energisparemodus, som vil begrense hastigheten til 18 km/t, nyttig når vi ikke trenger strøm som på grusveier eller på fortau som besøkes av forbipasserende.

På bakhjulsskjermen er det bremselys som blinker hver gang vi bruker bremsespaken, ideell for trafikksikkerhet. På styret, på venstre side, finner vi en klassisk bjelle som avgir den klassiske sykkellyden som alt i alt er behagelig å nå med tommelen. Til høyre er det gasspaken som skal opereres med tommelen og hvilke den tilfredsstiller scooterens akselerasjonsdosering ganske bra. Scooteren er IP54 sertifisert mot støv og sprut, derfor anbefales ikke bruk på regnværsdager, og det anbefales heller ikke å gå gjennom vannpytter som er mer enn 2 cm dype.

Xiaomi Mijia elektrisk scooter er veldig behagelig å bruke og veldig stabil, takket være den gode byggekvaliteten, riktig styrehøyde samt til svært lavt tyngdepunkt slik at når vi stopper har vi umiddelbart føttene på bakken. I poco Tiden har blitt kjent med kjøretøyet for lenge siden være i stand til å takle selv de trangeste kurvene, huske på det for å starte må du ta et skritt og deretter trykke på gasspaken. Bremsingen er rask og trygg garantert avE-ABS på forhjulet og fra skivebrems bak som i kombinasjon lar deg brems i forhold til hindringen i en avstand på ca. 4 meter. Påkjenningene fra asfalten skaper ikke kjøreproblemer, også takket være godt grep tilbys av de to styrehåndtakene som sikrer et veldig fast grep. De to hjulene sørger for maksimal komfort slik at du kan ferdes også på veidekker som ikke akkurat er glatte som brostein. La plattformen er tilstrekkelig bred, ikke veldig bred, men selv etter lange reiser er turen behagelig.

Xiaomi M365 HVIT elektrisk sparkesykkel
423,90 €
⚠️ Hvis kupongen har utløpt, se etter den oppdaterte på vår Telegram kanal

Strømmen som leveres av Xiaomi Mijia Electric Scooter vil tillate deg å reise selv oppoverbakker med en helning som ikke er for høy (maks 10/15°). Det er mulig å nå hastighet på 25 km/t ved vanlig bruk eller 18 km/t i energisparemodus (variable verdier basert på vekten til sjåføren og typen vei som er kjørt), alt administrert av en motor med maksimalt dreiemoment på 16 Nm inneholdt i forhjulet, merkeeffekt på 250W e maksimal effekt på 500W. Hvis jeg virkelig skal finne en feil, finner jeg det i at det ikke er lett å forankre scooteren med kjetting eller hengelås for å la den stå uten tilsyn, for eksempel når vi vil ta en pause for en kaffe når vi går inn. en bar, noe som gjør den lett utsatt for butikktyveri sett mangelen på en beskyttelsesmekanisme.

Autonomi er garantert i ca. 30 km basert på måten du kjører og bruker scooteren på, red på ca. 5 timer er det mulig å lade opp det medfølgende batteriet helt sette inn ladekabelen på høyre side av bunnen av scooteren ved å åpne den lille silikonhetten. Batteriet er en 18650 Li-Ion enhet med kapasitet på 280 Wh og er plassert rett under fotbrettet på den elektriske scooteren for å holde tyngdepunktet lavt. Videre er systemet med batteristyring (BMS), dvs. et elektronisk system som styrer det oppladbare batteriet for eksempel ved å beskytte batteriet fra utsiden, overvåke dets status, beregne sekundærdata, rapportere slike data, kontrollere miljøet osv.. med 6 beskyttelsesfunksjoner som for kortslutning eller overbelastning . For å sjekke batteriladingsstatusen, hvis vi ikke har smarttelefonen vår for hånden, er det 4 lysdioder på displayet på styret som i 25 % trinn viser oss den gjenværende energimengden, mens Standard strømforbruk er 1,1 kWh per 100 km.

For å verifisere de statistiske dataene knyttet til autonomi, tilbakelagt distanse, bruksvaner osv., vil vi brukesmarttelefonapplikasjon det gjennom Bluetooth-teknologi den vil pares med Xiaomi Mijia Electric Scooter. Applikasjonen som brukes kan enten være den som allerede er i bruk hvis du eier en Ninebot eller direkte med Mi Home. Du kan fra begge applikasjoner overvåke øyeblikkelig hastighet men du kan også deaktivere cruisekontroll. I praksis lar cruisekontrollen oss, ved å holde ned gasspaken i ca. 5 sekunder, å huske hastigheten vi kjører med slik at vi kan fortsette reisen uten å holde tommelen på gasspedalen lenger. Ved å trykke på bremse- eller gasspaken blir cruisekontrollen midlertidig deaktivert. Også fra applikasjonen kan du stille inn nivået for kinetisk energigjenvinning, som konverterer kinetisk energi til elektrisk energi, minimalt opplading av batteriet under bremsing eller retardasjon. Endelig er det mulig å sette et passord for Bluetooth slik at andre ikke kan forstyrre scooteren vår.

479,00
tilgjengelig
23 juni 2024 10: 26
Amazon Amazon.it
423,90
tilgjengelig
23 juni 2024 10: 26
Amazon Amazon.it
Pris oppdatert: 23. juni 2024 10:26
Xiaomi Mi, elektrisk scooter med 30 km rekkevidde, svart unisex ungdom, 108 x 43 x 114 cm
🇪🇺EU Priority Mail shipping (INGEN toll) ✈
BGXPZ21
⚠️ Hvis kupongen har utløpt, se etter den oppdaterte på vår Telegram kanal

Avslutningsvis gjør Xiaomi Mijia Electric Scooter jobben sin perfekt. Den er komfortabel og lettkjørt med kraftig og sikker bremsing. God akselerasjon som også lar deg ferdes i bakker. Portabilitet er praktisk som det er Den kan enkelt foldes sammen på bare 3 sekunder og batteriautonomi garanterer lang rekkevidde. Det viser seg definitivt å være enutmerket økologisk alternativ til sykler men også til biler og scootere både for små byturer og for enkle turer i friluft.

9.3 Total poengsum
Xiaomi Mijia elektrisk scooter M365

Xiaomi Mijia Electric Scooter har alt du trenger for å være et utmerket økologisk alternativ til urbane reiser. Komfortabel, lett å kjøre, trygg og utmerket autonomi. Fremfor alt utmerket for moroa den tilbyr, noe som gjør den til det beste kjøpet i sin kategori.

CONFEZIONE
9
DESIGN E MATERIALI
9.5
BATTERIA
9.4
PREZZO
9.1
SOFTWARE
8.6
BRUK
10
PROS
  • POWER
  • autonomi
  • PREZZO
  • KOMFORT'
  • LETT Å BRUKE
  • BÆRBARHET
CONS
  • MANGEL PÅ VANNTETTHET
  • MANGEL PÅ SLAGS TYVERISKE ANTI-TYVERI
  • VANSKELIG MED Å SETTE INN KJEDE ELLER HENGELÅS
  • MANGLER PÅ SMARTTELEFONSTØTTE
Legg inn anmeldelsen din  |  Les anmeldelser og kommentarer
Emanuele Iafulla
Emanuele Iafulla

Nerd, Geek, Netizen, termer som ikke tilhører meg. Ganske enkelt meg selv, elsker av teknologi og provoserende som Xiaomi gjør med produktene sine. Høy kvalitet til ærlige priser, en ekte provokasjon for andre mer kjente merker.

Abonner
Gi meg beskjed
gjest

9 kommentarer
de fleste stemte
nyere più vecchi
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
HG
HG
For 3 år siden

Når det gjelder gåtene som dukker opp, er det et reelt problem, det er lettere for deg å ønske deg ekstra tilbehør

trackback

[…] LES OGSÅ: Anmeldelse av Xiaomi Mijia Electric Scooter M365: Så kult!!! […]

trackback

[…] LES OGSÅ: Anmeldelse av Xiaomi Mijia Electric Scooter M365: Så kult!!! […]

begeistret
begeistret
For 6 år siden

Hei, hvor kjøpte du m365? Hvis du var på et kinesisk nettsted som jeg forestiller deg, måtte du betale toll? Jeg er fristet, men denne tollsaken blokkerer meg litt...

XiaomiToday.it
admin
For 6 år siden
Svare på  begeistret

GearBest til € 316.8 med rabattkode XIAOMITODAY1
https://www.gearbest.com/skateboard/pp_596618.html?wid=4&lkid=11005783
Dessverre sammenlignet med for noen måneder siden, for disse produktene kan de ikke garantere noe i toll, men heller ikke utelukke det 🙂

Vanniapple
Vanniapple
For 6 år siden
Svare på  XiaomiToday.it

Har du fortsatt rabattkoder?? Takk skal du ha

begeistret
begeistret
For 6 år siden
Svare på  XiaomiToday.it

takk!

Fabio
Fabio
For 6 år siden

Italienske lover mangler ikke i denne saken. Dessverre tillater ikke italienske lover uttrykkelig bruk av disse gangakseleratorene utenfor privat eiendom, og dermed fratar disse svært komfortable hjelpemidlene for individuell bevegelse enhver praktisk bruk.

XiaomiToday.it
logo